Urška H. Čepin: Bleferka na kubik!?

Vir: Lea
26. 7. 2012

Še pri vsaki ženski, ki so jo kdaj obtožili, da se ukvarja s prostitucijo, je bilo enako: zanosi in takoj je razglašena za svetnico. Očitno je imela erotična maserka Urša enak načrt ... Z eno pomanjkljivostjo: otroka ni od nikoder.

Pred 14 dnevi je našo novinarko poklicala Urša in ji vsa nasmejana zaupala, da je tisto, kar smo pred tem v reviji Lea ugibali o njeni nosečnosti, najverjetneje res. Da že dva meseca nima menstruacije in da je po vsej verjetnosti noseča, a je na svojem Facebook profilu takoj, ko je to priznala za revijo Story, zanikala.

Očitno se je želela iti medijsko igrico, kot se jo je šel pred leti Damjan Murko, le da ona pri tem ni tako spretna. Sicer pa smo iz krogov njene družbe izvedeli, da je verjetno (bila) res noseča, a oče naj ne bi bil niti njen bivši mož Aleš Čepin niti njen fant, Domen z Grosuplja

V povezavi z njeno nosečnostjo so med poslovneži (ki so najverjetneje tudi njene 'stranke') krožile govorice, da ji je otroka naredil neki študiran poslovnež iz Maribora. No, ta isti moški naj bi pred slabima dvema mesecema prisilil neko dekle, da gre delat splav, saj je poročen in si ne želi otroka z ljubico, zato je možno, da se je Urša, za katero je znano, da je magnet za težave, znašla v istem precepu.

"Punca bo bolj klavrno končala," se strinjajo tisti, ki hkrati tudi zatrjujejo, da naj bi imela starleta en kup ljubimcev, Domen pa naj bi si pred vsem le zatiskal oči.