Urška H. Čepin bo pela na srbski poroki

Vir: Lea
25. 3. 2010

Pred nekaj dnevi je Urška dobila pismo iz Beograda. Z zanimanjem ga je odprla in potem obstala z odprtimi usti! “Neka znana in zelo vplivna srbska oseba mi je poslala vabilo, da pridem na njeno poroko. Nastopili bodo znani srbski pevci in pevke, en komad pa bom imela čast zapeti tudi jaz,” je vesela blondinka.

Prsata lepotica si trenutno ves svoj denar zasluži s petjem, pa tudi če to pomeni, da mora biti v petek ob enih zjutraj na drugem koncu Slovenije.

“Mami mi takrat pazi sinčka in še dobro, da jo imam,” pravi Urša, ki z denarjem s svojih nastopov lahko dostojno živi. A če bo vse po sreči, bo letošnjega septembra dobila še nov vir zaslužka.

“Odprla se mi je priložnost, da bom spet na televi­ziji,” je upravičeno ponosna nase, saj bi tako še nadgradila svoje znanje, ki ga je nazadnje uporabila pred več kot letom dni na TV Paprika, katere delni lastnik je tudi njen bivši mož Aleš Čepin.

“Trenutno sem v fazi dogovarjanja z vodilnimi ljudmi neke komercialne televizije in dali so mi možnost, da si sama izberem področje, ki bi ga vodila. Ampak glede na to, da sem v glasbenih vodah, bom verjetno izbrala kar to,” pravi Urška.

Pripravljena na beograjske tipčke!

Sicer pa namerava v kratkem prodreti celo v Beograd, pripravljena pa je tudi na njihove moške. “Tam so punce zelo samozavestne, jaz pa tudi nimam nobenih težav s tem. Zadovoljna sem sama s seboj in v svoji koži se odlično počutim.”

Pa bo osvajala tudi z dekoltejem? “Raje zapeljujem s pogledom, nasmehom ... Seveda te moški pogledajo tudi v oprsje, ampak s tem jih ne moreš prepričati. Če moški pade na tvoje oprsje, potem že ni pravi moški!”

Priporočamo