Urška H. Čepin: Denarja še ne bo zapravila

Vir: Lea
14. 4. 2011

Čeprav se je srbski resničnostni šov Dvor zaključil že pred več kot mesecem dni, pa zgodba še vseeno ni dobila epiloga. Pojavile so se govorice, da še nihče od slavnih udeležencev ni dobil izplačanega honorarja, med njimi pa je tudi naša predstavnica – Urška H. Čepin. A Urška je prepričana, da bo denar dobila ...

Lea: Je res, da še niste dobili denarja iz resničnostnega šova Dvor?

Urška: Denarja res še nisem dobila, vem pa, da sem si ga pošteno zaslužila in da ga bom zagotovo dobila.

Lea: Se počutite ogoljufano, prizadeto? Ker vi ste dali vse od sebe, da je bil šov tudi v Sloveniji gledan, oni pa svojega dela niso izpolnili ...

Urška: Ne počutim se ogoljufano, ker vem, da bom denar dobila. Imam pogodbo, zaupam svojim poslovnim partnerjem, vem, da so korektni, kot sem bila jaz, tako da ga bom vsaj kasneje zapravila. (smeh) Mogoče ga bom takrat bolj potrebovala, kot pa če bi ga dobila pred časom.

Lea: Za kakšen znesek pravzaprav gre?

Urška: Znesek je poslovna tajnost, prav tako kot sama pogodba, zato o tem res ne govorim. Zagotovo pa sem vsak cent, ki ga bom dobila, pošteno zaslužila. Imam svoj s. p. in moja služba je pač taka, da ko sem doma, imam čas zase in za svoje bližnje, ko pa me ni, to lahko pomeni kar veliko časa, pa je včasih potrebno res veliko odrekanja. V tem primeru biti pod nadzorom kamer 24 ur na dan, dva meseca, res ni preprosto.

Lea: Ste se potem, ko je bilo konec Dvora, še kdaj vrnili v Beograd?

Urška: Iz Beograda sem dobila kar nekaj zanimivih ponudb glede posla, vendar sem po dveh mesecih kamer 24 ur na dan res potrebovala oddih, čas zase, za svoje najdražje, svojega sinčka … Potrebovala sem samo svoje bližnje in mir, da si napolnim energijo in baterije v domačem okolju … Tako da Beograda znova še nisem obiskala, vendar to načrtujem v zelo bližnji prihodnosti. Tam imam veliko možnosti za bleščečo in odmevno kariero, imam pa tam tudi veliko novih prijateljev, ki me vabijo, naj jih obiščem in da poslovno sodelujemo. Dogovarjali smo se celo, da bi šli bivši udeleženci prvega srbskega Dvora na turnejo po evropskih državah z balkanskimi izseljenci.