Urška H. Čepin: Fura jo hrvaški Čepin

Vir: Nova
27. 10. 2009

Razvpita pevka Urška Hočevar Čepin živi nenavadno pestro. Rezultat zadnjih nekaj mesecev: zakonski brodolom in javno pranje umazanega perila z Alešem Čepinom, velika ljubezen in dopust z Danilom Stergarjem in pred dnevi njegova aretacija v Peruju zaradi tihotapljenja kokaina. A namesto za travmiranje se je odločila za pevski naskok na tuje trge. Začela je s Hrvaško, kjer jo je pod okrilje vzel Ante Gotovac, v Sloveniji bolj znan kot hrvaški Čepin.

Podobnosti med bivšim možem Alešem Čepinom in Antejem Gotovcem se dobro zaveda tudi Urška. »Ante se ukvarja s prodajo avtomobilov, ima tri otroke, rad gleda za ženskami, precej starejši je od mene … a ne samo to. Tudi obnaša se enako: hvali se z dobrimi avtomobili, vabi na večerjo, da bi naju mediji opazili, rad govori o sebi in se izpostavlja,« pripoveduje Urša in doda, da je to prav nič ne moti.

Celo nasprotno: »Izkušnjo z istim tipom moškega že imam, tako da točno vem, kako delati z njim,« se smeji. Očitno ji gre to res dobro, saj je nastopila že v njegovi oddaji na Nova TV, ponudil pa se je tudi za glasbenega producenta.