Urška H. Čepin: Gola ležala na šanku

Vir: Story
15. 1. 2010

Najbolj razvpita slovenska ločenka, Urška H. Čepin, je po skoraj letu dni končno izpolnila obljubo. Razgalila se bo samo za bralce Playboya.

Urška H. Čepin, ki je po eni od medijsko najbolj razvpitih ločitev priimku Čepin dodala še dekliškega Hočevar, se je pred dnevi končno fotografirala za Playboy. Končno zato, ker si je Urška v zadnjem letu glede tega, ali bi svoje telo razgalila ali ne, večkrat premislila. Javno jo je k temu, da naj se ne razgali za Playboy, v televizijski oddaji Trenja pred vso Slovenijo prosil celo zdaj že nekdanji mož Aleš Čepin. Prve dni novega leta pa se je dokončno odločila. Postala bo Playboyevo dekle.

“Noč pred fotografiranjem nisem popolnoma nič spala,” priznava Urška, ki se je večer prej v nasprotju z običajno navado, da gre spat zelo pozno, v posteljo odpravila že zgodaj, saj je želela biti za tako pomemben dan spočita in sveža. Zaspati pa ji, predvsem zaradi treme, ni uspelo. Za fotografa in ekipo, ki je poskrbela, da bo na fotografijah res privlačna, ima samo pohvalne besede, njeno golo telo pa boste lahko občudovali v marčevski številki Playboya.

Nova Story že v prodaji

Story