Urška H. Čepin: Ji bodo vzeli otroka?

Vir: Lea
6. 5. 2012

Starleta je poskrbela za nov škandal, tokrat seksualni, a so očitno bolj kot zaposleni v socialnih službah zgroženi vsi drugi. Najpogostejši komentarji anonimnežev so namreč: "Kje so zdaj socialne službe?! Urški naj vzamejo otroka."

Razkrivamo le nekaj komentarjev s spletnih strani, na katerih so pisali o starleti Urški H. Čepin in njeni novi 'zaposlitvi': Kje so zdaj socialne službe? Aleš zaščiti svojega otroka in ga reši, preden bo prepozno, če že ni!? Otroka dat Čepinu, vseeno boljša opcija!!!, Res je bumbar tale Maček, še večja koza je pa Čepinka. Da se greta zalizovati!!!!??? Ja, pa izkušene kurbe in kurbirji tega ne počnejo. Kaj pa hepatitis C??? Zelo me skrbi, da bo Čepinka okužila svojega sina s kakšno boleznijo, ki jo faše od teh tipov! Center za socialno delo seveda ne bo ukrepal!!!! Kot običajno. Če bi se pa kakšen tip, ki je dobil skrbništvo, slikal na FB v kakšnem lokalu, kjer je spil malo več, pa bi mu otroka takoj vzeli! Jebem ti državo."

Seveda smo poklicali tudi Urško, ki nam je na te komentarje odvrnila: "To je čisto bolno, teh komentarjev sploh ne berem. Zadevo sem predala naprej odvetnikom in policiji. Tega ne bom komentirala, ker vem, da sem najboljša mama. Moj otrok nima pri tem nobene zveze. Otroke bi bilo treba vzeti marsikomu drugemu, meni pa nikakor ne, ker me moj sin obožuje. Kar vprašajte ga, kaj si misli o meni in najinem skupaj preživetem času, saj je dovolj star, da bo povedal – in to po resnici. Pravi mi, da me ima najraje na svetu in jaz imam najraje na svetu njega. Rekel je celo to, da ko bo velik, se bo poročil z mamico in da me ne da nikomur. Ne vem, zakaj bi mi otroka vzeli. Ker so prišli moji zasebni posnetki v javnost? Otrok s tem nima nobene zveze ..." se je razgovorila Urška, ki se bo očitno, če bo sploh treba, za svojega sinčka borila kot levinja.

Vpleten tudi Sebastjan Cimirotič?

Po razkritju, da so sporni posnetki Urške H. Čepin in starejšega poslovneža nastali na naslovu Topniška cesta 35 c, smo šli seveda preverit, na kaj oziroma koga je podjetje registrirano.

Čeprav so nekateri mediji namigovali, da gre za erotično-masažni salon Dotik, pa je ta prijavljen na naslovu Topniška 35 d, in ne c. Nas je pa na 35 c še posebej v oči zbodel priimek CIMIROTIČ. Da gre zagotovo za slovenskega nogometaša, priča že pravilno zapisan priimek, poleg tega pa je Cime večkrat na ta naslov poklical taksiste, da so ga prišli iskat, ko se je od doma odpravljal na žurke.

Je torej njegovo domovanje 'leglo kurbarije'?

Sebastjan nam je povedal: "S tem nimam nobene veze. Teh stvari se izogibam, tako da čisto nič ne vem o tem, kot da nihče ne bi živel tam, sploh pa opravljal takega posla. Nisem vedel, da se to dogaja na isti hišni številki, kot jo imam jaz, dokler nisem tega prebral v medijih. Pa tudi takih stvari nočem ne videti ne slišati, izogibam se jih. Tudi Urške nisem opazil, sicer pa se tam ne zadržujem veliko, ker prenavljam, če pa sem tam, pa ni nič videti. Mogoče bom šel jutri tja, pa bom koga zasledil, hehe." Potem posnetek ni nastal v njegovem stanovanju? "Ne, kje v mojem stanovanju, daj nehajte!" se je še zasmejal govoricam.

Priporočamo