Urška H. Čepin: Noseča je!

Urška H. Čepin: Noseča je! (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Nova
18. 7. 2012

Starleta in po novem spet televizijska voditeljica je preverjeno noseča! Zanesljiva očividka jo je opazila v ginekološki kliniki, ujela pa je tudi pogovor z njeno prijateljico. »Urška je noseča dva meseca,« nam je razkril naš vir.

Ugibanja, da naj bi bila Urška zares noseča, je prva sprožila revija Lea. V sredo so namreč objavili fotografijo Urške v kratki modri oblekici, a več pozornosti kot njen bogat dekolte in suhe noge je sprožil lepo zaobljen trebušček. Poskušali so priklicati tudi Urško, a ni bila dosegljiva.

No, nič zato, saj se je na naše uredništvo obrnil zanesljiv in večkrat preverjen vir, ki nam je potrdil, da so ugibanja omenjene revije pravilna. »Urško sem pred nekaj dnevi srečala v ginekološki ambulanti v središču Ljubljane. Že takoj mi je postala sumljiva, saj je bila na pregledu v času, ko je ginekolog sprejemal le nosečnice,« je povedala bodoča mamica, ki je bila z Urško naročena v istem času in sta se srečali v čakalnici. »Urška je na pregled prišla sama in na obrazu ji je pisalo, da je v veselem pričakovanju. Bila je zelo dobre volje, in čeprav ni bila zgovorna, je kar žarela od veselja.«

Rodila bo februarja

Urška že vse od začetka pojavljanja v medijih velja za zloglasno, saj tudi zaradi svojega videza in malce hripavega glasu pritegne vso pozornost. Zato je naša očividka še toliko bolj napela ušesa, ko je Urški zazvonil telefon. »Očitno je bila prijateljica, ki je vedela, da je Urška na ginekološkem pregledu. Slišala sem, ko ji je zaupala, da še ne ve predvidenega datuma poroda, da pa je noseča okoli dva meseca in bo najverjetneje rodila februarja,« nam je še zaupala.

Da se Urška zares dobro počuti in je polna delovnega elana, pa kažejo tudi njene objave na Facebooku. Lepa bodoča mamica fantka ali punčke, ki se bo pridružil prvorojencu Valu, je začela delati kar dve oddaji. Ena bo predvajana na TV Sponki (tam je nekoč delal tudi Srečko Prijatelj, op. a.) in v balkanskih državah, druga pa se bo začela predvidoma 3. avgusta predvajati na Info TV, kjer je Urška nekoč že napovedovala vreme in več kot navdušila.