Urška H. Čepin spet nudi usluge!

Urška Čepin (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Nova
10. 6. 2013

Urška Čepin ni opustila biznisa, ampak zdaj masira na novi lokaciji. To nam je sporočila ena izmed zadovoljenih in potešenih strank ter navrgla še nekaj podatkov. Z njenimi uslugami je bil menda moški zelo zadovoljen – in tega ne misli zadrževati samo zase!

Afera glede erotičnih filmčkov Urške Čepin, kjer kaže svoje ročne spretnosti, je počasi potihnila in marsikdo je zaradi tega sklepal, da se je nekdanja žena Aleša Čepina nehala ukvarjati s tem poslom. A smo se očitno zmotili – oglasil se nam je namreč neki moški, ki zatrjuje, da ga je do vrhunca spravila prav omenjena starleta.

"Ne morem verjeti, masirala me je sama Urška!" kar ni in ni nehal biti vzhičen, potem pa je moški, ki seveda ne želi javno razkriti svoje identitete, je pa ta znana uredništvu, le prišel do zraka. "Sicer sem se že po telefonu dogovarjal za Urško, ampak sem mislil, da je to mogoče kakšen nateg, da ne gre v resnici za to Urško, ampak katero drugo, ki je pač prevzela njeno ime in priimek v tržne namene zaradi prepoznavnosti imena. Ampak sem se motil, res je bila ona! In kot je videti, ji gre biznis odlično! Še njena tajnica se mi je, medtem ko sem čakal, da se Urška pripravi, pohvalila, da odlično zasluži."

Kje Urška zdaj nudi svoje usluge, kaj poleg masiranja še počne in zakaj se je odpovedala nagradi za nadpovprečne dosežke na področju erotike, zlatemu stojanu, izveste v novi številki revije Nova.

Preberite še:

Urška H. Čepin: "Nisem porno igralka in nikoli ne bom"

Urška Čepin: V porniču pokazala joške!

Urška H. Čepin: Bleferka na kubik!?