Urška H. Čepin: Turneja massage partyjev končana?!

Vir: Nova
16. 5. 2012

Kaže, da je bila turneja massage partyjev Urške H. Čepin ena najkrajših v zgodovini vseh slovenskih in svetovnih zvezd. Urška pravi, da je tudi tega konec – in to po zgolj dveh nastopih!

»Že prej sem nastopala, to, da me drugi masirajo med mojim nastopom, pa je zgolj dodatek,« je pojasnila starleta.

»Na nastop pridem kot Urška Čepin in nočem, da me ljudje povezujejo z massage partyji, ker ne masiram. Ampak po tistem škandalu je bilo pač tako, da me je lastnik lokala obakrat prosil, ali bi lahko podelila bone za masažni salon, ki je v njihovem domačem kraju. Seveda sem to storila, podelitev bonov pa 'zavila' v zanimiv kontekst. Odločila sem se, da bom izmed vseh navzočih poklicala tri moške, izbrala sem pač najbolj pogumne. Drug drugega so malo masirali in tudi mene po hrbtu, na kratko: vsak je na meni malo pokazal, kako poteka masaža hrbta. To, da me masirajo neznanci, mi ni nič takega, ker me itak masirajo čez obleko. Seveda pa sem gledala na to, koga bom izbrala, da me masira,« je razkrila svojo taktiko.

Ter še poudarila: »Ljudje, ki pridejo na moj nastop, so umiti in nasploh niso zanemarjeni, tako da me ne moti, če se me dotikajo – a le takrat, kot sem tistim trem kandidatom dovolila, da pokažejo na meni, kako se zmasira hrbet. Poleg tega pa me ne masirajo po koži, ampak čez obleko. Vsak gre pač enkrat dol in gor po hrbtu, dvakrat me prime po ramenih in to je vse. Ne delam pa nobenih massage partyjev. Naslednji nastop imam prihodnji teden, spet na Štajerskem, a ne bo massage party, temveč nastop Urške Čepin, slovenske dive, kot so me poimenovali mediji v tujini.«

Še vedno na tabletah

Sicer pa je Urška razkrila, da ji je ta škandal z erotično masažo s 'happy endom' naredil veliko poslovne škode. Zdaj je menda nočejo niti na Balkanu!

Starleta je potožila: »Pred tem škandalom sem se dogovarjala, da bom šla nastopat po Balkanu, a so posli propadli zaradi tega ... To me je še dodatno sesulo, psihično se moram sestaviti, potem pa bom še močnejša kot prej. Prepričana sem, da se mi bo ponudila nova priložnost v tujini, takoj ko se prah glede tega malo poleže. Trenutno pa jem tablete za pomiritev, nisem v najboljšem stanju ... Na odru pač igram, ker moram biti zanimiva za ljudi, da pridejo na moj nastop. Sicer pa sem cele dneve pri odvetnikih in zdravnikih, ker imam težave. Hodim k psihiatrom in k osebnemu zdravniku, ker kamorkoli grem, ne morem biti sproščena. Zamenjala sem avto, če grem ven, se moram zamaskirati, ker me vsi gledajo. Itak pa sem večinoma samo doma, popolnoma izolirana, in to je na meni pustilo velike posledice. Nikomur več ne zaupam in ne vem, kako bom spoznala normalnega moškega ...«