Urška H. Čepin: V Srbiji je 'dvorska dama'

Vir: Nova
7. 3. 2011

Kaže, da Srbi brez Slovenk ne zmorejo! Natančneje, brez ene Slovenke, trenutno največje zvezde v Beogradu, Urške Čepin. Ne samo da so jo producenti Pinka vrnili v Dvor in si tako spet zagotovili gledanost, še v srbskem Playboyu je na naslovnici!

Očitno so se uresničile napovedi njene mame Tatjane in bivšega moža Aleša Čepina, da Urška v resničnostnem šovu Dvor le igra, da bi pritegnila pozornost Srbov. Ti je res niso mogli spregledati in pristala je na številnih njihovih naslovnicah – med drugim tudi na Playboyevi, kjer so ji dali vzvišen naslov Dvorska dama, pod tem pa citat, da razkrivajo vse skrivnosti največje provokatorke v srbskem resničnostnem šovu.

Sicer pa s hvalo Urške niso skoparili niti na notranjih straneh, saj so hvalili tako njene obline kot tudi slavo. Med drugim so ji pihnili na dušo z besedami »ena od največjih zvezd resničnostnega šova Dvor«, prav tako pa so očarani nad njenimi telesnimi »karakteristikami«. Sicer pa so fotografije naše lepe Urške iste, kot so bile že pred meseci ­objavljene v slovenskem Playboyu.