Urška H. Čepin: Vreme? Odpade!

13. 6. 2011 | Vir: Nova
Deli
Urška H. Čepin

Ko se je seksi blondinka pojavila na Info TV v vlogi vremenarke, ni nihče pričakoval, da bo kaj od nje. Izkazalo pa se je, da ji je ta vloga pisana na kožo. A kaže, da urednik in lastnik Vladimir Vodušek na njo gleda le kot na (neumno) blondinko ...

Čeprav Urška ni nikoli rekla nič čez Voduška ali Info TV, pa je bila zato toliko bolj zgovorna njena prijateljica, ki se je kratek čas preizkušala na omenjeni televiziji. A je tam nehala z razlogom. »Vodušek nima denarja zame,« je povedala nekdanja teve voditeljica, ki ne želi biti imenovana.

»Sicer pa nima denarja niti za Uršo. Slišala sem, da ji še vedno ni ničesar plačal, ona sama pa mi je povedala, da je že dvakrat prišla na Info TV, da bi snemala vreme, pa ni bilo niti kamere niti kamermana. Za Voduška očitno niti toliko ni vredna, da bi ji sporočil, da se tisti dan ne snema,« je še povedala, kakšna naj bi bila dejanska situacija na omenjeni televiziji.

Poklicali pa smo tudi Uršo, ki (logično) vse zanika: »Vodušek mi je vse plačal, do mene je imel vedno tudi korekten odnos. Je eden redkih, ki me v teh časih ni nategnil in mi je vse pošteno plačal.« Pa je še vedno zaposlena na tej televiziji? »V bistvu ja, samo zdaj imamo do avgusta pač ... frej ... Se je težje uskladiti, ker ni tehnikov in tako naprej. Zdaj ne delam do konca avgusta. Imam pa z vsemi na Info TV dober odnos, tudi Vodušek se mi vedno oglasi na telefon,« je še zajecljala.

Novo na Metroplay: Kako se dobro ločiti? | N1 podkast s Suzano Lovec