Urška H. Čepin zanika govorice o masaži

Vir: Nova
17. 6. 2013

Prejšnji teden so po Sloveniji spet zaokrožile govorice, da naj bi lepotica Urška Hočevar Čepin spet ponujala erotične masaže. Urška vse zanika, v mislih pa ima tudi osebo, ki je te govorice spravila na plan. 

"Te govorice so plod bujne fantazije in neverjetne zlobe nekaterih ljudi, ki očitno brez mojega imena ne morejo. Z njim si morajo delati reklamo povsem brez moje vednosti. Sama sem se že pred časom umaknila iz medijev in si želim v miru živeti svojo življenjsko pot ... Ne ukvarjam se z nikakršnimi masažami. In če bi bilo res, kar sem prejšnji teden prebrala v članku, bi bila verjetno res najbogatejša Slovenka," se nekoliko pošali na svoj račun.

Seveda pa je Urška ob govoricah, ki so po lanski aferi s filmčki o erotičnih masažah spet prišle na površje, takoj pomislila, kdo bi lahko stal za to zgodbo. "V mislih imam konkretne osebe, ki so mi podtaknile to 'umazano trač zgodbo', osebe, ki so mi v preteklosti že naredile veliko hudega, ki so mi že škodovale, in zaradi njih so zadeve iz preteklosti že na sodišču. Mogoče pa je kot kreator te fantazijske zgodbe, ki je sodeloval pri zaroti zoper mene, tudi kakšen 'namišljeni' prijatelj," se sprašuje starleta.

Več izveste v novi številki revije Nova.

Značke: Urša Čepin

Priporočamo