Urška Hočevar Čepin: Imela bo milijonsko praznovanje

Urška pripravlja veliko zabavo za svoj rojstni dan. (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Govori.se
26. 1. 2010

Dolgo se je govorilo, da bo svojo 25-letnico najbolj slavna ločenka, pevka in kmalu tudi Playboyevo dekle Urška Hočevar Čepin proslavila, kot se spodobi za takšno divo.

Zdaj nam je uspelo izvedeti, da bo Urška svoj rojstni dan praznovala v kranjskem klubu Million Club, kjer je tudi sicer redna gostja zabav. "Ambient, glasba in zabava tam so mi zelo všeč, tako da sem bila vesela, ko je vodstvo kluba sprejelo mojo prošnjo, da skupaj naredimo mojo rojstnodnevno zabavo najboljšo, kolikor je le mogoče," je bila vesela Urška, ki je zdaj v polnih pripravah na zabavo in vsak dan ureja še zadnje podrobnosti.

"Na zabavi bom predstavila nekaj svojih pesmi, med drugim tudi novo, ki mi jo je napisal Danijel Popović, prerezala bom velikansko torto, ki bo imela prav posebne lastnosti, naredili pa mi jo bodo v slaščičarni Galerija Grad v Ljubljani. Obenem pa bo penine dovolj za vse, tudi pijača za dobrodošlico in mične hostese bodo," se Urški kar smeji, ko razlaga, kaj vse bo doživela v petek. "Prav pošteno bomo žurirali, do jutra, zadnji bomo šli iz kluba, to vam lahko obljubim," se je še pošalila Urška.