Urška Hočevar Čepin: Masirala tekmovalce

Urša Čepin (foto: revija Nova) revija Nova
Vir: Nova
26. 5. 2014

Polno zaposlena Urška Hočevar Čepin ima polne roke dela. Njen urnik je do zadnjega termina zapolnjen, saj ima obveznosti po vsej Sloveniji. Na nazadnje smo jo ujeli na tekaškem maratonu v Radencih.

Urška se je odzvala vabilu Avtohiše Kolmanič & Dokl iz Murske Sobote, ki je bil pokrovitelj Maratona 3 src. Urška je seveda že od nekdaj športnica. Tek pa ji je še posebej blizu.

"Tekla sem že kot otrok, trenirala atletiko in v osnovni šoli osvajala zlata odličja," se spominja Urška.

"Zato sem se tudi z veseljem odzvala vabilu na maraton. Žal pa sem zaradi zastojev na cesti zamudila start," prizna. Se je pa Urška zato družila s tekmovalci in reklamirala nove Oplove avtomobile.

Podjetje pa se je ob razstavljenih avtomobilih odločilo še za zdravo potezo, ki je bila namenjena tekačem.

Postavili so masažno mizo in Urška je bolj za šalo kot zares izmučenim tekmovalcem masirala utrujene noge. Urško so Prekmurci zelo dobro sprejeli in se z velikim navdušenjem z njo po končani prireditvi množično slikali.

"Tudi v podjetju so naju s sinom lepo sprejeli. Moram priznati, da me vedno znova navdušujejo reakcije ljudi. Čim prideš ven iz Ljubljane, je energija povsem drugačna. Pozitivna. Slikali so se z mano, se pogovarjali in šalili na račun zloglasnih masaž," še v šali doda Urška.    

Mima

Značke: Urša Čepin