Urška Hočevar Čepin: Njen novi jo zasipava s pozornostjo!

Vir: Lea
28. 4. 2010

Urška sicer zatrjuje, da je še vedno samska, a le vprašanje časa je, kako dolgo še. Ima namreč skrivnega oboževalca (za javnost, ona ga seveda zelo dobro pozna), ki jo zasipava s pozornostjo. Začelo se je na njen 25. rojstni dan, darila pa so z vsakim tednom bogatejša.

“Točno ob polnoči mi je natakar prinesel žametno rdečo vrtnico s posvetilom, a brez imena pošiljatelja. Že naslednji večer pa je pozvonilo pri nas doma ... Pred vrati je stal kurir, ki se ga je komaj kaj videlo, saj je v rokah držal prečudovit šopek iz 100 rdečih in ene bele vrtnice. Zvezan je bil s širokim svilenim rdečim trakom, na katerega je bila pripeta vizitka s posvetilom in imenom pošiljatelja.” In od takrat je vedela, kdo je njen skrivni oboževalec.

Trenutno je njen oboževalec zaradi službenih obveznosti v drugi državi, a ne mine dan, da je ne bi presenetil z lepim SMS-sporočilom, čudovitim verzom ali pa kar paketom presenečenja. Nazadnje je bil v paketu plišast kužek, pod njim pa majic in kavbojke prestižne znamke Francomino. Očitno pa ima njen novi tudi dobre veze, saj je uredil, da njene videospote vrtijo po dveh srbskih televizijah in da je v tujini vzbudila veliko zanimanja. “Mogoče pa se bo iz te nenavadne veze nekoč res nekaj izcimilo in se bo njegova napoved, da bom nekoč njegova žena, uresničila ...”

Priporočamo