Urška Hočevar Čepin: Obnorela moške in žensko!

Vir: Story
26. 2. 2011

Edina slovenska udeleženka v šovu Dvor, Urška Hočevar Čepin, očitno ve, kaj mora narediti, da obnori moške. Prvi uradni na njenem seznamu je bil nekdanji mož Aleš Čepin, a sodeč po njenem obnašanju, še zdaleč ne zadnji!

Urška je vroča in tega se zavedajo tudi njeni sotekmovalci. V afere se je v dobrem mesecu, kolikor poteka Dvor, zapletla že nekajkrat in le redko z istim moškim. Prvi na seznamu je bil srbski pevec Ćemo in to že takoj prvi dan šova. Urška očitno ni dolgo čakala, le kakšne tri ure in pol, potem pa se je že strastno poljubljala z njim. S to potezo je takoj postala priljubljena v vseh državah bivše Jugoslavije, mediji pa se še dobro niso razpisali o avanturi med njo in Ćemom, ko je ‘udarila’ že drugič.

Tokrat je bil njena ‘žrtev’ MC Stojan, ki ga je ponoči, ko so se ugasnile luči, zvabila v posteljo. Potem je praznovala rojstni dan in na Dvoru so ji pripravili kraljevsko praznovanje, kjer pijače ni manjkalo. Tako ona kot njeni sotekmovalci so se sprostili, in ko ji je njen korzet nenehno lezel dol, si je izbrala Joca Stefanovića, da ji ga popravlja - seveda zelo nazorno, v predelu prsi. Da je preverila, kakšne so njene umetne prsi na otip, je pustila tudi ženski - pevki Miki Kostić, svojo glavo pa si je med njenima melonama za kratek čas spočil tudi pevec Deni Boneštaj. Zapletla se je še s poročenim Dejanom Cukićem, ki jo je med plesom prijemal za ritko, njegova žena pa je bila nad moževim obnašanjem seveda zgrožena.

Nova Story že v prodaji

Story