Urška se je umaknila iz javnega življenja

Urška Hočevar Čepin (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
Vir: Nova
3. 1. 2014

Pred leti je Urška Hočevar Čepin kot najbolj slavna slovenska ločenka polnila naslovnice revij in bila čisto povsod, zdaj pa se je plavolasa pevka očitno odločila, da se bo držala bolj zase, in sicer z ljudmi, ki jim zaupa.

Urška se je, po domače rečeno, umaknila iz javnega življenja, saj namerno ne razkriva več dogajanja iz svojega zasebnega življenja in se ne udeležuje družabnih dogodkov. Kljub temu pa se je pred dnevi udeležila ene od zabav, kjer je požela val navdušenja med obiskovalci, saj je bila videti dobre volje, spočita in predvsem srečna.

"Urška se zadnje čase drži bolj zase, nastopa po Sloveniji in se ne ukvarja s tem, kaj si mislijo drugi," nam je povedal njen bližnji prijatelj, ki je še dodal, da pevka veliko prostega časa preživi z družino, predvsem sinom Valom in sestro Ajdo, s katero se veliko družita. Nazadnje sta se na božični večer skupaj odpravili na zabavo v ljubljanski klub nad mestom, kjer sta skupaj uživali v večeru, polnem glasbe in plesa.

"December je bil res vesel in pester, v pravem pomenu, saj sem imela veliko nastopov in tudi nekaj zabav, sicer pa sem božične praznike preživela v krogu družine, in to mi trenutno najbolj ustreza, saj mi družina veliko pomeni. Morda sem se malo res umaknila iz javnosti, tako mi namreč čisto ustreza. Danes se družim predvsem z ljudmi, ki jim lahko popolnoma zaupam, tako da nekih novih prijateljev niti ne spoznavam, saj zaradi preteklih izkušenj pazim, koga spustim v svoje življenje," nam je razložila Urška. 

Leta 2014 jo čakajo številni novi projekti, o katerih pa trenutno še ne želi govoriti.

Značke: Urša Čepin