Urška Klakočar Zupančič pokazala tako kipeč dekolte, da bi skoraj kaj padlo ven

Urška Klakočar Zupančič pokazala tako kipeč dekolte, da bi skoraj kaj padlo ven (foto: Danijel Čančarevič) Danijel Čančarevič
3. 10. 2022

Predsednica DZ Urška Klakočar Zupančič je s tem dekoltejem presegla celo samo sebe.

Predsednica Državnega zobra Urška Klakočar Zupančič je s svojimi modnimi izbirami že večkrat dvignila veliko prahu in spet pri drugih požela val navdušenja.

Da je drzna, smo videli že večkrat. Rada pokaže svoje tatuje in rada se obuje v živo rdeče petke in rada pokaže svojo žensko plat.

A na srečanju z Japonci je šla še korak dlje. V japonskem parlamentu je Klakočar Zupančičevo sprejel predsednik predstavniškega doma Hirojuki Hosoda, s katerim sta govorila o gospodarskih in političnih odnosih med državama v luči 30. obletnice diplomatskih odnosov, o vojni v Ukrajini in njenem vplivu na širšo geopolitično situacijo ter možnostih okrepitve medparlamentarnega sodelovanja, poroča STA.

No, zdi se, da so jo le redki poslušali, saj je bila njena podoba naravnost vznemirljiva. Celo tako zelo, da so mnogi pomislili, da se je njenega kipečega dekolteja nedavno morda dotaknil kakšen lepotni kirurg, tako zelo popoln je bil videti.

Kakorkoli že, obline so vsekakor prišle v prvi plan in zmedle mariskoga.