Urška Klakočar Zupančič poskrbela za presenečenje, ob tem pa je bila tako razigrana

9. 2. 2024
Deli
Urška Klakočar Zupančič poskrbela za presenečenje, ob tem pa je bila tako razigrana (foto: Mediaspeed/Barbara Reya)
Mediaspeed/Barbara Reya

Pustni čas prinese veliko veselja in vsaj za trenutek se resnost malce ublaži.

Vsaj tako bi lahko rekli ob prizorih, na katere smo naleteli na družbenih omrežjih. Predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič je to pokazala tudi sama. Državni zbor so namreč obiskali kurenti, kot je razvidno s posnetka, ki ga je objavil MMC TV Slovenija na Instagramu, pa se je z njimi tudi prešerno zavrtela!

Videti je, da se je v njihovi družbi zelo sprostila in se tudi iskreno nasmejala, kar je zelo dobrodošlo v krajši pavzi med vsemi obveznostmi, ki jih ima. Moramo priznati, da se nam zdi zelo simpatična in je jasno pokazala, da se tudi ona zna malce poveseliti in vsaj na trenutek pozabiti na svoje delo, ki zahteva veliko predanosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MMC RTV Slovenija (@mmcrtvslo)

Predsednica državnega zbora je bila ob tem ves čas nasmejana, njene simpatije pa so poželi najmanjši kurenti, ki jih je prisrčno objela. Posnetek je požel veliko pozornosti, prejel pa je tudi številne všečke. Kako jih ne bi? Res je lep in simpatičen, kajne?

Fotografije, ki so nastale ob druženju s kurenti, je Urška Klakočar Zupančič objavila tudi na svojem Facebook profilu in ob tem zapisala: "Kurenti v Državnem zboru." Lepo je, da je pokazala, kako ceni tovrstno tradicijo in se ob tem še zabavala.

Preberite še: