Urška Klakočar Zupančič tokrat čisto presenetila s tem, tega ni pričakoval nihče!

18. 7. 2023
Deli
Urška Klakočar Zupančič tokrat čisto presenetila s tem, tega ni pričakoval nihče! (foto: Žiga Živulović j.r./Bobo)
Žiga Živulović j.r./Bobo

V javnosti je vedno nadvse elegantna in poskrbi za zelo urejen videz, ki je všeč številnim damam.

A pred kratkim je presenetila marsikoga. Predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič je minuli petek bila na uradnem obisku v Laškem, kjer je potekala znamenita prireditev Pivo in cvetje. Slednja vedno privabi veliko število obiskovalcev, ki uživajo v koncertih in ostali ponudbi.

Preberite še: Po ločitvi je zdaj z Jerco Legan takole, ničesar ni skrivala (in nadvse ponosna je!)

No, Urška Klakočar Zupančič se je najprej ustavila pri gasilcih oziroma na sedežu Prostovoljnega gasilskega društva (PGD) Laško. Na Facebooku je zapisala, da se jim zahvaljuje za povabilo ter za njihovo požrtvovalnost. Pot pa jo je vodila še naprej, saj se je nato udeležila otvoritve festivala Pivo in cvetje. Dodala je, da je imela čast in veselje pozdraviti navzoče in hkrati čestitala orgnizatorjem.

Ob tej priložnosti pa se je Klakočar Zupančičeva odpovedala elegantnim salonarjem in oblekam, ki vedno pritegnejo pozornost. Odločila se je za bolj sproščeno, športno kombinacijo, v kakršni je v javnosti še nismo videli. Izbrala je ozke kavbojke, ki jih je kombinirala s črnimi supergami.

Morda vas zanima: Tina Gorenjak v kopalkah zdaj končno pokazala, s kom uživa na dopustu in mnogi so ji zavidali tako zelo lepo družbo

Oblekla je tudi črno majco brez rokavov, okrašeno z volančki, in v tej opravi stopila na oder. Kavbojke so bile zelo modne, s krajšimi hlačnicami, zato pa je bil dobro viden tatu, ki ga ima na gležnju. Tudi tokrat je pokazala, da vedno zna izbrati oblačila, ki so priložnosti primerna.

BONUS VIDEO: Pogovor s Tino Gorenjak, ki je bila zelo iskrena in med drugim dejala: "Raje sem samska kot v slabem partnerskem odnosu."

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu