Urška Majdič bo za novo leto ugasnila telefon!

Urška Majdič bo za novo leto ugasnila telefon! (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Story
10. 12. 2017

Urška Majdič po dolgem času pravi, da je dobro. "Pobrala sem se po izgorelosti in se odločila izpreči iz radijskega dela," pojasni.

Že od jeseni tako soproducira projekte s Tinom Vodopivcem, kot je mednarodni projekt 777. "Uživam v izzivih in dinamiki tega dela. Hkrati sem se morala - in si želela - naučiti tudi montirati videe, saj s Tinom snemava serijo vlogov Goofing around," še razkrije. Pravi, da vedno bolj uživa v snemanju in montaži ter da človeka to kar malce zasvoji.

Poleg tega se je vrnila nazaj v studio, kjer snema avtorske skladbe t. i. neskončnega albuma Duša, ki jih je maja letos premierno predstavila z gosti v Cankarjevem domu: "Javnosti bom za novo leto predstavila vsaj eno posneto pesem z videospotom. Ker gre za neskončni album, ne bo izdan v fizični obliki, pesmi pa bodo spomladi 2018 vsem dostopne prek spletnega sistema." Prihajajoče praznike pa bo preživela tako, da bo ugasnila telefon, se zavila v mehko odejo in uživala v vroči čokoladi s cimetom, daleč stran od petard.

Foto: Primož Predalič

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story49/2017

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 49/2017

Story 49/2017, od 30. 11. 2017