Urška Vučak včasih med snemanji kar zaspi!

Urška Vučak včasih med snemanji kar zaspi! (foto: Planet TV) Planet TV
Vir: Nova
2. 4. 2018

Serija Gorske sanje postaja čedalje bolj priljubljena, z njo pa tudi vsi igralci, ki v njej nastopajo, vključno z Urško. Izvedeli pa smo, da je urnik snemanj izjemno naporen zanjo, sploh ker se vsakodnevno vozi s Ptuja, zato včasih zato celo zaspi med snemanji.

"Ob odmorih na snemanju, če je le mogoče, rada malo zadremam ali pa ponavljam dialoge," pravi Urška, ki včasih celo po snemanju, če ji le uspe, še kako uro bere scenarije, saj se tako pripravlja za naprej, po svoje si pa tudi odpočije in pripravi za pot.

"Že če zadremam za pol ure, je bolje kot nič," pravi igralka, ki ima zaradi dolgih voženj še toliko večje pomanjkanje spanja, kot kolegi, saj se mora pogosto zbuditi celo pred četrto uro zjutraj, da je pravočasna na snemanju. "Ob treh zjutraj vstanem, da grem lahko ob štirih od doma!" Sicer spat hodi okoli 22. ure, ampak to seveda še vedno ni dovolj, da bi bila naspana, poleg tega ima pogosto zvečer še predstave, tako da je spanca še manj.

Urška sicer pravi, da bi si samo želela, da bi bil prostor za počitek za ekipo bolj temen. Četudi snemajo v istih prostorih, kot so prej Eno žlahtno štorijo, so namreč prostor preselili. Medtem ko so pri Štoriji imeli popolno temo, je zdaj prostor blizu studia, tako da se vidi luč od tam. Zaradi bližine studia, kjer snemajo, pa tudi ne more biti notri glasbe, ki ji je prej pomagala pri tem, da je hitreje zadremala. Urška bo tako še naprej lovila trenutke, ko bo lahko na hitro malo zadremala.

Foto: Planet TV

Priporočamo