Urška Klakočar Zupančič razkrila, kako sta se spoznala z Robertom Golobom in kdo je koga prvi poklical

Urška Klakočar Zupančič razkrila, kako sta se spoznala z Robertom Golobom in kdo je koga prvi poklical (foto: Profimedia) Profimedia
27. 4. 2022

Že nekaj časa se šušlja, da naj bi se nekaj pletlo med predsednikom stranke Gibanje Svoboda Robertom Golobom in lepo nekdanjo sodnico Urško Klakočar Zupančič. 

Za zdaj ni jasno ali sta predsednik Gibanja Svoboda Robert Golob in njegova podpredsednica Urška Klakočar Zupančič resnično par ali pa so vse skupaj le prenagljene govorice, je pa lepa plavolaska pred časom razkrila, kako je prišlo do stika med njima.

"Gospod Golob je mene kontaktiral preko Messengerja, ker je seveda vedel, da imam Facebook stran in tako sva prišla v stik," je v  intervju za Topnews povedala Urška Klakočar Zupančič in ob tem odkrila tudi to, da zna biti zelo trmasta.

"Sem trmasta takrat, ko moram biti trmasta. Tudi popuščam, ker nihče ni toliko samovšečen, da bi mislil, da ima vedno prav," se je opisala.

Urško mnogi že vidijo kot novo pravosodno ministrico, saj ima not nekdanja sodnica na tem področju veliko izkušenj in zdi se, da jih bo znala dobro izkoristiti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Golob (@_robertgolob_)