Ursula Gawish: Izbruh ljubosumja in obračun v lokalu

Nekdanja zaročenka Damijana Jankovića Maxime Pikula je bila tarča posmeha, javnega obračuna in ponižanja. (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Story
19. 4. 2013

Ursula Gawish, partnerica razvpitega Damijana Jankovića, je minuli konec tedna poskrbela za velik škandal, ko je sredi priljubljenega ljubljanskega lokala načrtno s penino zalila nekdanjo zaročenko Damijana Jankovića in zlasala njeno prijateljico.

Po pričevanju nekaterih gostov, ki so se v petek zvečer zabavali v lokalu Playa v ljubljanskem BTC, se je okoli druge ure zjutraj zgodil incident, ki je šokiral marsikoga. Kar nenadoma se je množica, ki je slonela ob šanku, začela odmikati, ker je po zraku letela vsebina steklenice s penino.

Svoje orožje, litrsko steklenico penečega se vina, je Ursula Gawish veselo tresla in njeno vsebino nato v celoti zlila v obraz lepotice Maxime Pikula, nekdanje zaročenke Damijana Jankovića. Skriti vir nam je podrobno opisal dogodek, saj je bil v neposredni bližini obračuna med nekdanjim in sedanjim Damijanovim dekletom.

Začelo se je, ko sta se od daleč zagledala Maxime in Jure Janković, Damijanov brat, ki je v lokalu žuriral s prijatelji. Začela sta si mahati in počasi približevati drug drugemu z razprtimi rokami, ko je z desne Maxime popolnoma zalilo. Še nekaj trenutkov je tam stala v popolnem šoku in si poskušala obrisati lepljivo penino z obraza in las, da bi sploh lahko videla, kdo ji je to storil.

Nenadoma je pred seboj z litrsko steklenico v rokah zagledala Ursulo Gawish, ki se ji je smejala v obraz. Menda naj bi se Maxime po incidentu, verjetno zaradi popolnega šoka, zgolj obrnila in odkorakala stran. Pridružila se je svojim prijateljem, ki so bili popolnoma presenečeni nad njeno podobo in si niso znali razlagati, kaj se je pravzaprav zgodilo.

Nekaj trenutkov pozneje je bilo jasno, da je Maxime zapustila nočni lokal, saj se je nemudoma po tem, ko se je ustavila pri prijateljih, odpravila proti izhodu. Ko se je mimo mize, kjer je stala družba Maxime, sprehodila Ursula, jo je ena izmed njenih prijateljic zalila s kozarcem vode. To je v nasprotju z Maxime, ki se je spopadu izognila, Ursulo očitno tako zelo razjezilo, da je začela prijateljico, ki je stopila Maxime v bran, nenadzorovano lasati.

Ženski pretep so nemudoma opazili varnostniki, ki so pridržali pobesnelo Ursulo in jo pospremili iz lokala. Ukrep očitno ni zadostoval, saj se je Gawisheva kmalu za tem spet čudežno prikazala na plesišču, od koder se ni premaknila do zgodnjih jutranjih ur. Po pričevanju nekaterih je tam z družbo ostala vsaj do pete ure zjutraj, če ne še dlje.

Več v novi številki revije Story, kjer pišejo o podrobnostih odnosa med Ursulo in Maxime ter njunim poznanstvom s sinom ljubljanskega župana Zorana Jankovića.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 17/2013

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 17/2013

Story Story 17/2013, od 17. 04. 2013