Usodno vino bo z novo sezono prinesel nove zaplete

Usodno vino bo z novo sezono prinesel nove zaplete (foto: pop tv) pop tv
Vir: Nova
19. 1. 2017

Slovenska serija Usodno vino se spet vrača na male zaslone, tokrat bomo gledali že četrto sezono. 23. januarja boste tako lahko spremljali nove zaplete, ki jih bosta dodatno začinila Lara Jankovič in Pavle Ravnohrib.

Lara bo nastopila v vlogi Irene Vov alias Šantal, ki je brez dlake na jeziku in tako vsem premeša štrene. Zaupala nam je, kako se je imela na snemanju: "Na snemanju je vedno zabavno, ker veljam za malce bolj komičen lik. Najbolje od vsega pa je bilo, da sem pri moškem delu ekipe požela ogromno občudovanja in komplimentov, ko sem bila preobražena v Šantal. Razmišljam o tem, da bi spremenila svoj stil oblačenja ..."

Pavle Ravnohrib, ki ga ne gledamo več v oddaji Male sive celice, ki jo je vodil od začetka, zdaj pa ga je zamenjal Nik Škrlec, pa bo igral milijonarja Maksa, ki sicer živi v Kanadi, a se je vrnil, da bi maščeval smrt svoje mame. Je izredno manipulativen lik. Pavle pa nam je zaupal, da se je na snemanju zabaval z Nino Ivanič: "Nina Ivanič me je kmalu opozorila, da bova zagotovo imela kako skupno žgečkljivo sceno. Vzkliknil sem: "Kaj se mi dogaja na stara leta, lepotice skačejo okrog mene." Nina pa mi je odvrnila: "Nič si ne domišljaj! Že šesti po vrsti boš, ki ga bo Ines najbrž ovila okrog prsta!"

Priporočamo