Usodno vino z novimi 'lumparijami'

Usodno vino z novimi 'lumparijami' (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
Vir: Lady
24. 1. 2017

Le nekaj dni po praznovanju novega leta smo se odpravili na prizorišče zločina. V studio, v katerem so na ta dan že v zgodnjih jutranjih urah začele brneti kamere in luči, saj je snemanje nove, četrte sezone serije Usodno vino, ki je v tako kratkem času osvojila srca slovenskih gledalcev, že v polnem teku.

A nova novica ni le ta, da se serija 23. januarja vrača na male zaslone. Z napovedjo 4. sezone so na POP TV namreč napovedali še vrsto novih prigod, ljubezenskih zvez, lumparij in tudi dva nova lika, ki ju bosta uprizorila igralca, vajena različnih gledaliških in filmskih vlog. Pavle Ravnohrib je stari znanec tako gledaliških odrov kot tudi malih zaslonov, tokrat pa bo v eni izmed najbolj priljubljenih slovenskih serij zaigral v vlogi Maksa, z vsemi žavbami namazanega gospoda, podjetnika, ki sicer živi v Kanadi, a je povezan z delom družine v Pomjanu. "Vrnil se je, da bi maščeval smrt svoje mame. Ima kup izjemno pozitivnih lastnosti, a kruto otroštvo, ki ga je preživel v sirotišnici, ga je globoko zaznamovalo. Za dosego svojih ciljev manipulira z vsemi, ki mu prekrižajo pot," je namreč povedal o svojem liku, ki je v velikem studiu POP TV dobil tudi svoje stanovanje z luksuznim pohištvom. V njem naj bi bile namreč postavljene same pristne starine, in ne ponaredki, kot nam je povedal Jernej Kuntner, pa v Maksovem stanovanju prav zato veljajo posebna pravila. "Igralci moramo paziti, da kakšnega kosa ne brcnemo ali kako drugače poškodujemo," nam je namreč povedal igralec, ki je tudi v zasebnem življenju velik ljubitelj kakovostnega pohištva iz preteklosti.

Divja Šantal bo Lara Jankovič

Igralka in šansonjerka s primorskega konca bo s svojo energičnostjo upodobila Ireno Vovk, bolje poznano kot Šantal. "Je simpatična, zgovorna, brez dlake na jeziku, ljubiteljica noči. Postala bo svetovalka za moško-ženske odnose, ker ne želi več biti lahka punca. S svojim stilom oblačenja in obnašanja nehote meša štrene, čeprav jih ne želi," je svoj novi lik opisala Lara in dodala, da se na snemanju zelo zabavajo. "Veljam za malce bolj komičen lik. Najbolje od vsega pa je bilo, ko sem pri moškem delu ekipe požela ogromno občudovanja in komplimentov, ko sem bila preobražena v Šantal. Razmišljam o tem, da bi spremenila svoj stil oblačenja," se je na koncu še pošalila igralka, ki so jo pohvalili tudi preostali soigralci.

K. M.

Priporočamo