Uuuups! Zvezdnica je razkrila ime svojega sina, nato pa je ugotovila, da to v tujem jeziku pomeni... (ajej)

Uuuups! Zvezdnica je razkrila ime svojega sina, nato pa je ugotovila, da to v tujem jeziku pomeni... (ajej) (foto: Profimedia) Profimedia
28. 1. 2023

Zvezdnica Kylie Jenner je javnosti končno razkrila ime svojega sina, kar pa je sprožilo nepričakovan odziv.

Članica družine Kardashian, vplivnica in lastnica več podjetij, Kylie Jenner, je v pričetku lanskega leta že drugič postala mama. Svojo prvorojenko je hitro predstavila javnosti, podatki o njenem drugorojenem sinu pa so dolgo ostajali skrivnost.

Otroci Kylie Jenner sicer nasploh niso pretirano izpostavljeni javnosti in zvezdnica le redko deli družinske utrinke s svojimi oboževalci.

Kylie je sicer ob rojstvu razkrila, da je sinu ime Wolf, kar v angleščini pomeni "volk". Kmalu zatem pa si je premislila in javnosti povedala, da je sina preimenovala.

Tudi v intervjujih je večkrat povedala, da ima sin zdaj drugo ime, ki pa ga ni želela izdati. Prejšnji vikend pa je na svojih družbenih omrežjih objavila fotografije svojega sina, ob katerih je pripisala: "AIRE".

Aire v arabščini pomeni "penis"

Takoj po tem, ko je zvezdnica razkrila sinovo ime, so družbena omrežja eksplodirala. Številni so napisali, je v arabščini ta beseda sleng za "penis".

Drugi so zapisali, da se jim smili otrok, ker ga bodo starši najbrž že drugič poimenovali.

Kylie je onemogočila komentiranje pod njeno objavo, določene komentarje naj bi tudi izbrisala. Uradno se na komentarje še ni odzvala, oboževalci pa zaenkrat ugibajo, ali bo otrok ostal Aire, ali mu bodo spet določili drugo ime.

Kaj pa bi na njenem mestu storili vi? 

Preberite več na Aktivni.si