V čem je skrivnost, da je junak serije Jezero, igralec Sebastian Cavazz, vse bolj eleganten?

V čem je skrivnost, da je junak serije Jezero, igralec Sebastian Cavazz, vse bolj eleganten? (foto: Peter Giodani) Peter Giodani
13. 2. 2020

Priljubljeni igralec Sebastian Cavazza, ki smo ga lahko spremljali v odmevni televizijski nadaljevanki Jezero, je znan tudi po tem, da je rad urejen od pete do glave, prav tako pa, če je le mogoče, podpira domače proizvajalce in okolju prijazno izdelavo oblačil.

"Pozdravljam domače blagovne znamke, eko tkanine, trajnostne izdelke, pravično trgovino oziroma fair trade. Pomembno je, da ljudi osvestimo o okoljski problematiki in jim približamo ekološki koncept oblačil. Velika prednost je tudi v osebnem pristopu, unikatnem dizajnu, kakovosti, mali seriji, dobrih tkaninah, velikem razponu številk in različnih kombinacijah," je glede izbire oblačil dejal priljubljeni gledališki in televizijski igralec Sebastian Cavazza, ki je še dodal, da prisega na ekološko kolekcijo oblačil Sens, ker njihove obleke še bolj izostrijo njegov karakter.

Ekološki materiali in oblačila so bolj zdravi in prijetni za kožo, obenem pa pomagajo ohranjati čistejši zrak in vodo. "Proizvodnja ekoloških tkanin je torej okolju prijazna in sledi trajnostnim načelom," je ob tem še dodala direktorica Sensa Zlata Zavašnik.

Glavno vlogo Tarasa Birse je v TV-seriji Jezero odigral Sebastian Cavazza.