V čem je skrivnost večne mladosti slavčka Damjana Murka?

V čem je skrivnost večne mladosti slavčka Damjana Murka? (foto: Tibor Golob) Tibor Golob
17. 2. 2020

Eden in edini ter kakopak tudi najboljši samopromotor vseh časov Damjan Murko je pred kratkim v velikem slogu praznoval svoj rojstni dan. V restavraciji Siva čaplja se je - po točno določenim scenariju - odvijalo praznovanje, ki ga je njegova desna roka Uroš Apostolovič-Apo, po naročilu slavčka izpeljal brez napake.

Pevka Mili je pred skoraj 20 leti napisala prvi njegovo pesem.
Plesalec Arnej Ivkovič je prijatelju Damjanu ob polnoči pripravil posebno presenečenje.
Urban Vidmar je samo za to priložnost prišel iz Nove Gorice.
Arnej v svojem elementu. To noč se je plesalo do jutra.
Damjan je v dar prejel unikatno darilo, sliko na na slikarskem platnu.
Uroš Apostolovič-Apo, Damjanov osebni svetovalec in njegova desna roka.

Že pri vhodu, ob soju bliskavic in razgrnjene rdeče preproge, so vsi povabljenci varnostnikom morali pokazati vabila, sicer vstop ni bil možen. Vsako voščilo je moralo biti napisano vnaprej in prebrano njegovi ekipi, preden je pred oči prišlo k slavljencu, kot pa smo izvedeli, je bila prepovedana vsaka povezava z leti ali z njegovo starostjo. Tudi na torti nikakor ni smelo biti napisano, koliko let šteje. Tudi oblačila so bila unikatna, saj so za to priložnost Damjana obleki v trgovini Omara, zato so vsi gostje morali biti v podobni eleganci.

Kljub vsemu je praznovanje potekalo brez napak, sproščeno in s polno mero emocij in prave dobre zabave, za katero so poskrbeli Urban Vidmar, Tilen Lotrič, pevka Mili in plesalec Arnej Ivkovič. Lahko bi rekli, da Damjan še zmeraj točno ve kaj počne in se vsako njegovo medijsko pojavljanje konča tako, da ima slavček največ od tega. Kdor zna, pač zna.

Zakaj pa takšna skrivnost, koliko let šteje slavček, saj je vendar jasno, da svojih 35, tako zelo dobro skriva, da bi lahko rekli, da je komaj iz polnoletnosti, saj je že skoraj 20 let od začetka njegove kariere, praktično isti?! "Ah, saj jih ne skrivam, važno je kako se človek počuti v svoji koži,mir in zadovoljstvo, ki ga človek nosi v sebi, izžareva potem navzven, kar seveda opazijo tudi drugi," nam je svoj mladostni videz za zaključek komentiral slavček.

Priporočamo