V domu Darje Gajšek je vedno živahno, s posnetkom je nehote razkrila nekoga, ki jim popestri dan

V domu Darje Gajšek je vedno živahno, s posnetkom je nehote razkrila nekoga, ki jim popestri dan (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
27. 1. 2023

Pred kratkim se je priljubljeni pevki in voditeljici zgodila nevšečnost in zaradi tega je prosila za pomoč.

Darja Gajšek je nedavno izgubila nekaj, kar ji veliko pomeni: beležko, v katero si zapisuje svoje obveznosti - nastope, gostovanja in podobno. Na družbenih medijih je zato objavila poziv, naj se ji oglasijo vsi, s katerimi se je dogovorila za kakšno obveznost. No, očitno je pri tem bila vsaj delno uspešna, saj je zdaj sporočila, da so se ji številni že oglasili.

Preberite še: Joooj, kako prisrčno, Luka Dončić je na tekmo pripeljal TO posebno osebo v njegovem življenju

To je pojasnila v prisrčnem posnetku, ki je nastal v njenem novem domu. Med snemanjem pa je oko kamere - verjetno nehote - ujelo njeno hišno ljubljenko, ki ima v osrednjem prostoru kotiček, ki je namenjen samo njej. Gre za muco, ki je deležna veliko ljubezni s strani svojih ljudi. Medtem ko je Darja snemala svoje sporočilo, se je muca razposajeno igrala in se ni pustila motiti. Marsikdo je bil nad ljubkim prizorom navdušen - in mirno priznamo, da smo bili tudi mi.

Sicer pa Darja skupaj s svojim soprogom Alenom in hčerko Emo končno mirno uživa v hiši, ki so jo kar precej časa obnavljali. V svoj novi dom so vložili veliko dela in tudi sredstev, a ves trud se jim je še kako obrestoval. Zdaj so na svojem, prostore so opremili po lastnem okusu in željah. Jasno je, da jim je zelo lepo in to je nekaj, kar Darji njeni oboževalci še kako privoščijo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARJA GAJŠEK (@darjagajsek)