V družino Ranka Babića je prišla Kaja!

V družino Ranka Babića je prišla Kaja! (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Story
4. 7. 2018

Televizijski voditelj, igralec in komik Ranko Babić se znova preizkuša v vlogi očeta. Njegova prvorojenka Taja je namreč 1. junija dobila sestrico Kajo!

V hišo Ranka Babiča je znova prišel razlog za slavje, saj se je njihova družinica povečala za dojenčico, ki je na svet prijokala prvi dan junija. Ranko in Nataša sta postala presrečna starša drugorojenki Kaji.

"Porod je bil hiter, brez komplikacij in posebnosti. Prvi vtis, ko je prišla mala, je bil: Ooo, pa ta otrok je isti kot Taja, ko se je rodila pred sedmimi leti. Vse je isto - od las do noska, nogic, ust, oči ... kot bi bili dvojčici," je delil Ranko prve očetovske vtise. "Zdaj smo že en teden doma in imamo se odlično. Mami se počuti super, Kaja prav tako. Za zdaj samo jé in spi."

Ranko ima kar nekaj izkušenj z dojenčki. Ko je Nataša končala porodniški dopust in šla delat, je namreč prevzel varstvo za Tajo. Takrat je priznal, da je delo z otrokom zelo naporno, a je imelo to tudi svoje pozitivne plati. Naučil se je namreč vseh veščin mater in se skrbno lotil tudi gospodinjskih opravkov.

V družino je prišla Kaja!

"Zdaj, ko imamo doma dojenčka, smo imeli novo razporeditev dela v hiši in jaz bom do nadaljnjega skrbel za kosila, čeprav je bila Taja precej glasna, da ne znam narediti ničesar drugega kot špagete. (smeh)" Ampak Ranko se je že enkrat izkazal s kuho kašic in Taja je danes prava mala gospodična, tako da mu tovrstna gospodinjska opravila ne bodo povzročala težav.

Besedilo: MIMA // Fotografije: osebni arhiv, Igor Zaplatil

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story14/2018

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 14/2018

Story 14/2018, od 21. 06. 2018