V finalnem tednu Kmetije se borijo le še Milena, Deja, Maja, Tamara in Mitja!

15. 12. 2017
Deli
V finalnem tednu Kmetije se borijo le še Milena, Deja, Maja, Tamara in Mitja! (foto: Pop Tv)
Pop Tv

Po treh mesecih bivanja na Kmetiji, pet tekmovalcev vstopa v finalni teden. Povratnica Tamara, Milena, Deja, Maja in edini moški predstavnik Mitja ostajajo v boju za glavno nagrado.

Kmetje so imeli možnost, da si v šovu prislužijo 70.000 evrov. Njihova nagrada je bila odvisna od opravljenih nalog in ta teden so dosegli magično mejo 50.000 evrov. V finalnem tednu bodo imeli možnost, da si prislužijo dvakratni znesek, tako da bo končna nagrada lahko do zdaj najvišja denarna nagrada šova Kmetija. A denar si je potrebno prigarati.

V šovu za glavno nagrado tako ostajajo Tamara, ki je bila izločena v prvem tednu, a je dobila možnost vrnitve na Kmetijo. Deja, ki so si jo gledalci zapomnili tudi po tem, da je v šov stopila z očetom Damijanom. Maja je pogosto veljala za najbolj priljubljeno, medtem ko je Milena že dokaj na začetku šova obupala, a je na koncu le zbrala moč in prišla do finalnega tedna. Mitja je bil v začetku bivanja bolj tiha voda, zdaj pa se ga gledalci predvsem spomnijo po dobrem prijateljstvu, mnogi namigujejo na nekaj več, s Katjo.

V zadnjem tednu se bodo na Kmetijo vrnili izločeni tekmovalci, ki bodo poskrbeli za zaplete. Velika porota bo odločila, kdo si zasluži finale, manjkalo pa ne bo niti ljubezenskih zapletov.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk