V finalnem tednu Kmetije se borijo le še Milena, Deja, Maja, Tamara in Mitja!

V finalnem tednu Kmetije se borijo le še Milena, Deja, Maja, Tamara in Mitja! (foto: Pop Tv) Pop Tv
15. 12. 2017

Po treh mesecih bivanja na Kmetiji, pet tekmovalcev vstopa v finalni teden. Povratnica Tamara, Milena, Deja, Maja in edini moški predstavnik Mitja ostajajo v boju za glavno nagrado.

Kmetje so imeli možnost, da si v šovu prislužijo 70.000 evrov. Njihova nagrada je bila odvisna od opravljenih nalog in ta teden so dosegli magično mejo 50.000 evrov. V finalnem tednu bodo imeli možnost, da si prislužijo dvakratni znesek, tako da bo končna nagrada lahko do zdaj najvišja denarna nagrada šova Kmetija. A denar si je potrebno prigarati.

V šovu za glavno nagrado tako ostajajo Tamara, ki je bila izločena v prvem tednu, a je dobila možnost vrnitve na Kmetijo. Deja, ki so si jo gledalci zapomnili tudi po tem, da je v šov stopila z očetom Damijanom. Maja je pogosto veljala za najbolj priljubljeno, medtem ko je Milena že dokaj na začetku šova obupala, a je na koncu le zbrala moč in prišla do finalnega tedna. Mitja je bil v začetku bivanja bolj tiha voda, zdaj pa se ga gledalci predvsem spomnijo po dobrem prijateljstvu, mnogi namigujejo na nekaj več, s Katjo.

V zadnjem tednu se bodo na Kmetijo vrnili izločeni tekmovalci, ki bodo poskrbeli za zaplete. Velika porota bo odločila, kdo si zasluži finale, manjkalo pa ne bo niti ljubezenskih zapletov.