V kaj se bodo preobrazili in kaj bodo prepevali znani obrazi v drugi oddaji?

V kaj se bodo preobrazili in kaj bodo prepevali znani obrazi v drugi oddaji? (foto: Miro Majcen / POP TV) Miro Majcen / POP TV
29. 9. 2019

Po prvi oddaji Znan obraz ima svoj glas, v kateri je bila najbolj prepričljiva Ana Dežman, ki je vrhunsko imitirala Aretho Franklin in prav vse navdušila s pesmijo Think, smo vsi skupaj že v pričakovanju druge oddaje, ki pa bo postregla z napetim 'moškim' dvobojem med Davidom in Srđanom.

A to še ni vse! Vseh osem znanih obrazov je po prvi oddaji zavrtelo ruleto, ki je razkrila, v koga se bodo tekmovalci prelevili naslednji teden. Alex Volasko bo tako že to nedeljo nastopil kot Nat King Cole, Eva Boto bo stopila v čevlje pevke Senidah, Maja Oderlap se bo prelevila v legendarno Bonnie Tyler, Matic Supovec bo švedski evrovizijec Måns Zelmerlöw, Petro Zore bomo videli v vlogi Catherine Zete Jones, zmagovalko prve oddaje Ano Dežman pa bomo lahko poslušali kot eno in edino hrvaško divo Terezo Kesovija. David Amaro bo nastopil kot Jim Carrey, enako tudi Srđan Milovanović, kar pomeni, da se nam že v drugi oddaji obeta prvi dvoboj.

In katere pesmi bodo morali tokrat zapeti tekmovalci?

  1. Alex Volasko bo zapel When I fall in love.
  2. Eva Boto bo tokrat prepevala uspešnico Mišići.
  3. Maja Oderlap bo zapela pesem Total Eclipse of the heart.
  4. Matic Supovec bo v drugi oddaji odpel pesem Heroes.
  5. Petra Zore bo zapela All that jazz.
  6. Ana Dežman bo pela Nono, moj dobri nono.
  7. in 8. (dvoboj): David Amaro in Srđan Milovanović pa Cuban Pete.