V Moskvi sta se srečala Polona in Omar

11. 6. 2013

Ona je v Moskvi na Misiji nemogoče, on kot član slovenske nogometne reprezentance estradnikov, ki je voditeljici na Radiu Center gentelmansko priskočila na pomoč.

Polona Požgan je namreč v ruski prestolnici, popolnoma brez denarja, začela z nenavadnim tekmovanjem Misija nemogoče, v katerem tekmuje proti svojemu jutranjemu sovoditelju Sašu Pappu. Slednji je svojo pot, prav tako brez prebite pare v žepu, začel v Lizboni njun skupen cilj pa je studio Radia Center v Sloveniji. Zmagovalec Misije nemogoče bo postal tisti, ki bo na cilj prišel prvi.

Začetek tekmovanja so zaznamovale številne dogodivščine in srečanja, ki nakazujejo nepozaben obračun. Sašo je v Lizboni delal kot raznašalec letakov, na ulicah je prepeval in tako zaslužil dovolj denarja za let proti Španiji.

Polona pa je v Moskvi srečala člane slovenske nogometne reprezentance estradnikov, ki tam nastopa na dobrodelnem turnirju. V njej so poleg Omarja Naberja še Nani Matjašič, Grega Židan, Tomaž Klemenčič, Slavimir Stojanović in ostali, ki so Poloni nesebično priskočili na pomoč. Zagotovili so jih hrano in pijačo, prenočišče, dobro družbo, poleg tega pa so zbrali dovolj denarja, da bo lahko nadaljevala pot proti Sloveniji.

"Omar in ekipa, hvala za pomoč in prijaznost," je ob slovesu dejala Polona. "Brez vas bi bila v Moskvi izgubljena, zdaj pa imam realne možnosti, da zmagam. Če mi uspe, bom zmago posvetila vam. Nikoli vas ne pozabim!"