V novi Lei o usodni privlačnosti med Dejanom Vunjakom in Tadejo Pavlič!

V novi Lei o usodni privlačnosti med Dejanom Vunjakom in Tadejo Pavlič! (foto: Lea) Lea
Vir: Lea
12. 4. 2017

"V kaj se spuščam, sem vedel od začetka, saj nam je bilo vse odlično predstavljeno. Moram pa priznati, da si nisem mislil, da bo ples tako zahteven, in sem skozi to oddajo dobil še večje spoštovanje do plesa in do ljudi, ki se s takšnim športom oziroma umetnostjo ukvarjajo. Naloge postajajo vse bolj zahtevne, saj vsa plesna ekipa iz tedna v teden napreduje in vsak lahko pokaže vedno več," je Dejan Vunjak med drugim povedal za novo Leo.

Po drugi strani pa je njegova soplesalka Tadeja Pavlič o svojem sodelovanju v šovu dolgo časa razmišljala iz precej drugačnih razlogov: "Dolgo časa sem se odločala, ali nadaljevati tekmovalno kariero ali se pridružiti šovu. Na koncu je želja po tekmovalni karieri usahnila, plesati pa sem še vedno želela za dušo. Tako se mi je ta šov zdel idealna priložnost, da doživim nekaj novega in da še vedno delam, kar imam najraje – plešem."

Več o tem, kako se tudi sicer iskri med obema plesalcema na šovu Zvezde plešejo si boste lahko prebrali v novi Lei, ki tokrat piše tudi o:

  • Chorchyp (Zvezde plešejo): "V ljubezni sem bil velikokrat razočaran"
  • Ana Maria Mitič (Astro napoved): hrepeni po čustveni svobodi!
  • Joan Collins o zdravi prehrani: Popljuvala je Gwyneth Paltrow
  • Natka Geržina (Power Dancers): nekoč predana plesu, danes družini!

Nova Lea - že na prodajnih mestih po Sloveniji!