V novi Lei tudi o tem, zakaj so tepli Nejca iz Bara!

V novi Lei tudi o tem, zakaj so tepli Nejca iz Bara! (foto: Lea) Lea
6. 5. 2015

Nova Lea na svojih astro straneh piše o značaju Kataye, ki ga je moč razbrati iz njene astrološke natalne karte, prebrali pa si boste lahko tudi vse o Uranu, ki bolj kot posameznike zaznamuje cele generacije.

Glavne naslovne zgodbe so tokrat namenjene Jerneju in Tayi Damjan, ki sta si z 10-mesečno hčerkico Niki po dolgi in naporni zimski sezoni privoščil oddih z luksuzno ladjo, s katero so obiskali tudi Afriko.

Zaradi nedavne serije podaljšanih vikendov ne čudi tudi, da je bila na oddihu tudi Sanja Grohar. Privoščila si je eksotiko na karibih.

Nejc Rek je naš prvi 5-minutnež!

Je pa nova Lea nekaj posebnega še iz enega razloga, v njej se kot prvi predstavi v okviru naše akcije 5 minut slave. V akcijo, s katero smo tokrat poskusili prvič, se je prav Nejc pogumno javil prvi in to še isti dan, na katerega je akcija startala.

"Biti slaven pomeni to, da te ljudje prepoznajo na vsakem koraku. Slava človeku prinaša nove izkušnje, nova poznanstva, nova prijateljstva, samouresničitev in ogromno zabave," nam je kmalu po prijavi na akcijo 5 minut slave, ki je potekala na našem spletnem portalu Govori.se in v sklopu katere bomo v naslednjih številkah revije Lea predstavili še druge kandidate, takrat še sporočil Nejc Rek - in ja, to je tisti isti Nejc, ki ste ga pred dnevi spoznavali v Baru.

Dejstvo, da se v soju medijskih luči iz dneva v dan na novo sonči vse več še do včeraj popolnih neznancev, je danes znano vsakemu med nami. Biti in postati slaven še nikoli ni bilo lažje. In zdi se, da se Andy Warhol ni motil, ko je že pred desetletji dejal, da bo v prihodnosti vsak izmed nas doživel svojih 15 minut slave. V luči povedanega smo se tudi mi odločili na tem mestu ponuditi priložnost vsem, ki si močno želijo svojih 5 minut slave.

Celoten intervju, ki ga je za akcijo 5 minut slave z Nejcem že pred dnevi opravila novinarka Ajda Hovnik Plesej in v katerem je Nejc med drugim odkrito spregovoril o svoji spolni usmerjenosti, pa tudi težavah, ki jih je imel zaradi tega, si boste lahko prebrali v novi Lei!

Priporočamo