V Novi o zdrahah v zakulisju Big Brotherja in vročih Barovkah!

13. 4. 2015

Nova, ki vsak ponedeljek razgalja slavne, tokrat piše o zdrahah v zakulisju Big Brotherja, ki ga - kar verjetno veste - zaradi licence snemajo v Beogradu. Ana Marija Mitić, ki je seveda z vsem na tekočem, jim je zaupala, da so doslej že odslovili enega sodelavca.

Na naslovni zgodbi je tokrat Marko iz Big Brotherja, ki objema žensko, ki jo ima od vseh najraje. To je seveda njegova mama. Več o tem, kako se je bilo vrniti domov, pa tudi o ohladitvi in oddaljitvi od Ksenije, s katero sta bila še kako strastna v najbolj slavni hiši ta hip, pa si boste lahko prebrali v novi Novi.

Vita, Suzana in Ivona so bile povprašane, ali bi se slikale za Playboy in najmanj ena od njih bi bila pripravljena iti do konca in odvreči tudi zadnje cunjice. Že veste katera?

V novi Novi pišejo tudi o najbolj osovraženih šefih ta hip - to so strogi kuharski šefi Alma, Karim in Luka, objavljajo tudi javni poljub Jana Plestenjaka in njegove nove ljubezni, razkrivajo, da se je lepi Rene iz Bara pred leti potegoval tudi za letno Mistra Slovenije, predstavljajo najprivlačnejšo šestnajsterico mistrov za 2015 in razkrivajo, zakaj se je Alenka Košir pustila slikati gola.

Vse to in še več v novi Novi - poiščite jo na prodajnih mestih po Sloveniji!