V prenovljenem stanovanju Ule Furlan je manjkala "pika na i", a zdaj je to zelo lepo rešeno, samo poglejte si ga!

V prenovljenem stanovanju Ule Furlan je manjkala "pika na i", a zdaj je to zelo lepo rešeno, samo poglejte si ga! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
15. 10. 2021

Priljubljena voditeljica in kolumnistka je pred nekaj meseci obnovila svoj dom in iz njega ustvarila prostor, v katerem se odlično počuti.

V stanovanju Ule Furlan prevladuje belina, kombinirana z robustnimi lesenimi gredami, kar ustvarja čudovit kontrast. Tako okolje kar kliče po "zelenih" dodatkih, ki ga še kako poživijo in popestrijo.

Vedno pozitivno Rebeko Dremelj je TOLE spravilo v obup, z njo se lahko poistoveti marsikatera ženska

Zdaj je njen življenjski prostor poln lončnic, za katere bo vsekakor lepo poskrbela. Pri tem sta ji pomoč ponudili dekleti iz podjetja Džungla plants in nastali so prizori, s katerih je jasno vidno, kako zadovoljna je Ula s popestritvijo njenega doma.

"Obiskali sva Ulo v njenem luškanem stanovanju, ki mu je manjkala pika na i - rastline seveda. Skupaj smo presadile njeno ljubo monstero in naredile potaknjence, potem pa smo ji ustvarile zeleno oazo z našimi rastlinami," se glasi zapis ob prizorih, ki kar poživijo duha, to pa dokazuje Ulin širok nasmeh.

Zagotovo bo v tako lepo urejenem življenjskem prostoru nadvse uživala, sprejemala prijatelje, njena ustvarjalnost pa bo dobila nov zagon.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Džungla (@dzungla_plants)

Priporočamo