V pričakovanju Barbarine odločitve se na kmetiji kujejo nove taktike!

V pričakovanju Barbarine odločitve se na kmetiji kujejo nove taktike! (foto: Planet TV) Planet TV
14. 11. 2015

Na žalost fantov s kmetije se je na posest vrnila Dominika. Še vedno pričakujejo, da bo Barbara izpolnila svojo napoved in za glavo imenovala moškega, ker pa je na kocki zares veliko stvari, vsi nestrpno pričakujejo Barbarino pismo.

Barbara bo po svojem odhodu skratka odločala o marsičem, med drugim tudi o usodi zadnjih dveh žensk na posestvu:

  • Dominika in Jacqueline v opazovalnici kujeta načrt, kako se ohraniti na posestvu. Izbirata najšibkejšega med moškimi, ki bi ga lahko izzvali v areni ali pa poiskati najšibkejši člen v moškem klanu, ki bi bil pripravljen prestopiti.

Fantje pa so medtem že sklenili pakt:

  • Med nabiranjem gob je Franc razloži pravila igre oziroma kodeks časti v moškem klanu. Četudi bo moral kdo ob moškimi oditi, ga ne bodo pozabili, saj bo opravil svojo nalogo in ko bodo zunaj, bo njegova vloga še vedno cenjena. Franc predvsem noče, da bi med njimi prihajalo do trenj samo zato, ker morajo v dvoboj. Prej ali slej bo do tega v vsakem primeru prišlo, je dodal.

Na posestvo je medtem prišlo tudi pismo z imenom iskalca imunitete. Jacqueline je bila ob tem, da je bila izbrana, popolnoma presenečena. Ko se je odpravila, je najprej uspešno našla skrito kmetijo, jo preiskala, pa imunitete ni našla, čeprav bi ji prišla zelo prav. Našla je le stari kotel. Na drugi strani pa Faki še vedno uspešno skriva svojo imuniteto pred sotekmovalci, tako da Jacqueline niti ni imela možnosti, da bi jo našla. Je pa vseeno ostale tekmovalce pustila v dvomih in niso popolnoma prepričani ali je imuniteta v Jacquelininih rokah ali ne.

Več pa nocoj v Kmetija: Nov začetek! Planet TV!

Punce o fantih!

Fantje o puncah!

Kdo ima koga za favorita!