Sami znani obrazi v prvih vrstah Philips Fashion Weeka

9. 10. 2012

Včeraj, 8. oktobra, so kinu Šiška na stežaj odprli vrata prvemu dnevu tretjega slovenskega tedna mode, ki je postregel s številnimi čudovitimi kreacijami bolj ali manj znanih slovenskih oblikovalcev, dogodek pa je seveda pritegnil tudi številne znane obraze.

V prvih vrstah ob modnih brveh smo tako prepoznali Alyo in Neisho, Danico Lovenjak, Ivano Šundov, Iryno Osypenko, Špelo Močnik, Manjo Plešnar in mnoge druge. Več o tem na spletni povezavi Foto: Ne samo moda, tudi druženje je pomembno!

Na prvi modni reviji letošnjega Philips Fashion Weeka so se s svojimi kolekcijami predstavili AlmiraSadar, Draž, Tanja Zorn, Farandula, Niti Niti, Katja Magister in Akultura, oblikovalci pa so svoje kreacije še pokomentirali pred dežurno spletno kamero Fashion Weeka.

O prvih vtisih s prvega modnega dne slovenskega tedna mode se je v svojem blogu razpisala na prizorišču in v zakulisju prisotna urednica mode in lepote pri reviji Elle Petra Windschnurer, znane obraze z modnih podijev, ki so navdušili s svojim stilom, pa je pod stilski drobnogled vzela tudi pomočnica urednice Elle Tina Curk. Med najbolje oblečenimi na ponedeljkovi modni uverturi so se tako znašla imena, kot so: Barbara Sekirnik, Maja Raspopovič, Manca Vodopivec, Marjeta Grošelj, Nina Jagodic, Peter Movrin in Sanija Reja Aske, Petra Windschnurer, Tjaša Kokalj, Urša Jerkič in Žiga Puconja.


Več o dogodku si lahko preberete na uradni spletni strani Elle.si fashionweek, kjer si lahko (v živo na spletu) ogledate vse modne revije po programu tretjega slovenskega Fashion Weeka, in facebook strani FashionweekSlovenia, na kateri boste sproti obveščeni o vrhuncih dogajanj s prizorišča dogodka.

Priporočamo