V šovu Kmetija tudi teta nekdanjega tekmovalca Milena Žižek

V šovu Kmetija tudi teta nekdanjega tekmovalca Milena Žižek (foto: Tomo Jeseničnik) Tomo Jeseničnik
Vir: Nova
18. 9. 2017

Na malih zaslonih bomo znova spremljali resničnostni šov Kmetija v okviru Pop TV, kandidati pa so že poprijeli za delo. Opazili smo, da se med njimi skriva tudi 44-letna Milena Žižek. Ko smo malo pobrskali po informacijah, smo ugotovili, da je to teta Nika Žižka. Nekdanjega tekmovalca resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek, ki pa so jo predvajala na Planet TV.

Med zadnjimi izpadlimi kandidati, ki so v 2015 zapustili šov Kmetija: Nov začetek, je bil tudi Prekmurec Niko. Niko je v šov prišel skupaj s svojo izbranko Majo, ki je veliko pred njim zapustila šov. Napetosti, ki so bile med njima, je začutila vsa Slovenija in zgodba se za par ni dobro končala. Nik nam je takrat zaupal, da svojo življenjsko pot nadaljuje brez nje, z novimi cilji in željami. Z Majo sta namreč precej burno zaključila svojo ljubezen in Niko se je takrat po končanem šovu za mesec dni umaknil in odpotoval v Avstralijo.

Za podobno pot, kot jo je prehodil Niko (in pri tem v šovu prišel precej blizu zmage), se je zdaj odločila tudi njegova teta Milena. "Ukvarjam se z gostinstvom, imam svoj lokal. Moj hobi je moje delo, pa tudi sprehodi s psičkom Ulijem in kolesarjenje. Imam hčerko, ki trenutno študira v Avstraliji in jo zelo pogrešam. Zrasla sem na kmetiji in delam vse, le krave še nisem pomolzla," je povedala v predstavitvenem intervjuju.

Mi pa smo še izvedeli, da je njena Patricija (Nikova sestrična) lani gostila Nika na obisku v Avstraliji in skupaj sta odkrivala lepote daljne dežele. "Ogledala sva si Sydney in tam preživela štiri dni. Prepotovala sva 1000 kilometrov od Gold Coasta, kjer živijo moji sorodniki. Nato sva bila še štiri dni v Melbournu. V bistvu sem spoznal dve največji mesti Avstralije in bilo je čudovito," je takrat prizna Nik. Njune prigode pa je prek Facebooka spremljala tudi Milena.

MIMA