V šovu Ljubezen po domače tudi prepoznavni mati in hči

Darinka in Monika v šovu Ljubezen po domače iščeta vsaka svojo ljubezen.  (foto: FB Darinka košenina) FB Darinka košenina
6. 3. 2017

Čeprav v petkovi oddaji Ljubezen po domače še nismo čisto od blizu spoznali vseh deklet, ki se bodo v prihodnjih tednih potegovala za srca petih kmečkih fantov, nam je na uredništvu v oči skočil podatek, da sta se v šov prijavili tudi medijsko prepoznavni mati in hči. 

Darinka Košenina je vsem ljubiteljem resničnostnih šovov verjetno najbolj poznana kot finalistka prve sezone oddaje Kmetija: nov začetek, prav tam, pa smo prvič v kamero ujeli tudi njeno hčerko Moniko.

No, tokrat sta se v šov prijavili kar obe, a k sreči so njuno pozornosti pritegnila različna moška.

Darinka Košenina je svetlolasa Trbovljčanka, ki po ločitvi zdaj ponovno išče ljubezen. V oddaji se je zagrela za 50 - letnega Tomaža Kržiča iz Kamnika pod Krimom, na katerem jo je najprej prepričalo petje, saj je znanka televizijskih kamer mnenja, da tisti ki poje, ne misli slabo.

In čeprav od oddaje ne pričakuje veliko, ji bo ob skupnih snemanjih družbo lahko delala hčerka Monika, ki je svoje pismo napisala simpatičnemu ljubitelju konj Mateju Ruparju.