V šovu Zvezde plešejo sta zmagala Dejan in Tadeja! In imamo fotografije!

29. 5. 2017
Deli

Dejan Vunjak in Tadeja Pavlič sta domov odnesla plesni globus spektakla Zvezde plešejo.

Po enajstih oddajah plesnega spektakla Zvezde plešejo na POP TV smo dobili zmagovalca – to sta postala Dejan Vunjak in Tadeja Pavlič.

Po popravnem izpitu, v katerem sta odplesala tango, je sledil ples po lastni izbiri in izbrala sta pesem Ona sanja Pariz. »Občutek je nepopisen. Ne vem, kako naj povem. To je en velik kup sreče, radosti in ponosa,« je strnil prve misli Dejan in predal besedo Tadeji. »Strinjam se z njim, a sem v takšnem šoku, da še ne dojemam,« je dodala Tadeja in povedala še nekaj besed o zmagovitem plesu: »Že na začetku oddaje sem povedala, da želim svojemu učencu pokazati ljubezen do plesa in upam, da mi je uspelo.« »Uspelo ti je. Ples je ena velika skleda zabave, užitka, čustev, tako da kdor ima možnost, naj gre plesat,« je zaključil svoje misli Dejan.

Dejan in Tadeja pa sta se v superfinalu pomerila z Denisom Porčičem – Chorchypom in Martino Plohl, ki sta izrazni ples odplesala na pesem Human. »Nisem pričakoval, da bom prišel do finala, tako da na koncu ni bilo tistega - moram zmagati. Z Dejanom sva se pogovarjala, da si želiva v finalu skupaj zaplesati, to se je zgodilo in to je ta zmaga,« je povedal Denis. Martina je dodala še nekaj besed: »Moj cilj je bil, da Denis izboljša quickstep. To je naredil, dobil desetko od Andreja. Sem pa veliko od njega pričakovala tudi v izraznem plesu, ker je bila to nova sfera in to mu je odlično uspelo. Zame je on zmagovalec,« je zaključila Martina.

V finalni oddaji so se plesu na pesem I wanna dance with somebody poklonili vsi zvezdniki in profesionalni plesalci generacije 2017. V oddaji smo vsega skupaj videli 104 plese, pari so imeli skupaj več kot 1800 ur treningov in narejenih je bilo več kot 380 plesnih kostumov.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ