V spomin na zlato babico je Gašper Rifelj v solzah napisal novo pesem

V spomin na zlato babico je Gašper Rifelj v solzah napisal novo pesem (foto: Anita Rifelj) Anita Rifelj
14. 1. 2020

Za glasbenika Gašperja Riflja je bil lanski november žalosten, saj je izgubil ljubljeno babico, na katero je bil zelo navezan, saj je bila, kot je takrat zapisal, kot druga mama, ki je skrbela zanj, odkar je prišel na ta svet.

"Veliko časa sva preživela skupaj in vedno je bila moj angel na zemlji. Vem, da me bo sedaj čuvala iz nebes, jaz pa jo bom za vedno nosil v svojem srcu. Pogrešal te bom, draga moja 'majka'," se je takrat Gašper Rifelj z ganljivim zapisom poklonil svoji predragi babici, ki jo bo za vedno nosil v srcu.

Danes, ko smo že vstopili v novo leto, kjer nastajajo nove zgodbe, pa se nadarjeni glasbenik s pesmijo spominja na vse ljudi, "ki so nekoč bili z nami in bodo sedaj za vedno v naših srcih".

"Nekaj dni po smrti svoje babice, sem čutil, da mi bo lažje, če bom ustvarjal, če bom svojo žalost izrazil skozi pesem. Nastala je skladba Angel, ki vam jo danes na njen 92. rojstni dan predstavljam kot večni spomin na mojo zlato staro mamo," je ob tem na družbenem omrežju zapisal Gašper.