V Štorijo so prišli novi obrazi

20. 9. 2017 | Vir: Lady
Deli
V Štorijo so prišli novi obrazi (foto: Aleksandra Saša Prelesnik, Blaž Vatovec)
Aleksandra Saša Prelesnik, Blaž Vatovec

Čeprav se je po koncu pete sezone Ene žlahtne štorije kar nekaj časa ugibalo, ali bo sledilo nadaljevanje ali ne, so ljubitelji 'primorske' serije prejšni teden le prišli na svoj račun. V nedeljo so si največji oboževalci briških 'štorij' namreč lahko premierno ogledali prvo epizodo prevetrene šeste sezone, na predvajanju v Kinu Bežigrad pa smo se z nekaterimi liki družili tudi mi.

Čeprav je bilo zanimanja za premierno predvajanje bistveno manj kot na kakšnem podobnem dogodku preteklih sezon, ekipa ustvarjalcev in igralcev napoveduje novo sezono uspehov. Poleg številnih mladih obrazov, ki so v seriji nastopili v vlogi obstoječih likov v mladostnejših letih, so se seriji z novo sezono pridružile še Tanja Dimitrievska, Lea Mihevc in Urška Hlebec, ki tudi na premiernem predvajanju niso mogle skriti navdušenja nad prvim rezultatom.

"Meni je bila prva epizoda všeč kot celota," je tik po predvajanju povedala Urška in dodala, da bodo prav zaradi simpatičnega rezultata brez težav doma pogledali tudi druga nadaljevanja nove sezone. Enako je menil tudi igralec Milan Vodopivec, sicer stari član igralske zasedbe Štorije, ki v seriji nastopa v vlogi duhovnika Bonifacija.

"Čeprav je Štorija malce prevetrena, je dinamika snemanja enaka. So pa prišli novi obrazi in moram reči, da je delavnik nas, ki smo v celi zgodbi že dalj časa, kar precej osvežen. Zdaj z novim elanom pristopamo k stvari, zato sem za nove okrepitve hvaležen. Mislim pa, da je šesta sezona zelo dobro napisana in scenaristično precej okrepljena, zato pričakujem dober odziv gledalcev," nam je o novih prihajajočih delih povedal Milan, ki vsebine novih nadaljevanj sicer ni želel razkrivati, enako težko pa smo napovedi izvabili tudi iz enega izmed bolj priljubljenih oseb na malih zaslonih ta hip, simpatičnega Primoža Forte, ki v seriji igra Milanovega sina Gušta.

"Povem lahko, da je Štorija osvežena, a da tudi v prihodnje ne bo izgubila svojega pridiha in zaščitnih znakov. Nekatere like zdaj, vsaj začasno, ne bomo videli, so se pa nam pridružili novi, polni nove energije in želje po začutenju te atmosfere. Tako kot gre naprej življenje, gredo tudi štorije iz Štorije," nam je o novih sodelavcih razkril Primož, ki je tako v seriji kot tudi v resničnem življenju v spomladi postal očka.

K. M.

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu