V Story boste brali o Katayi, Juriju Zrnecu, Katarini Čas in Katarini Kresal!

V Story boste brali o Katayi, Juriju Zrnecu, Katarini Čas in Katarini Kresal! (foto: Story) Story
2. 4. 2015

Nova Story, ki ji znani zaupajo več, svojo glavno naslovno zgodbo posveča Katayi (Znan obraz ima svoj glas), ki se bo morala hitro vrniti v Los Angeles, da bi tam dokonačal svoj album. Tam jo pričakujeta z grammyjem nagrajeni Om'Mas Keith, ki snema s Kanyejem Westom, Jay Z-jem in P. Diddyjem, in Kuk Harell, ki je njen prijatelj.

Fotoreporterji revije Story so v sončnem popoldnevu v svoj objektiv ujeli zaljubljen par, Jurija Zrneca in Aleksandro Ilijevski. Svoje mesto je na straneh nove Story našla tudi trpka življenjska zgodba Dijane (Big Brother), brali boste lahko o novi vlogi izjemne Katarine Čas, ki se bo tokrat prelevila v tajno agentko.

Na Slovenskem oglaševalskem festivalu SOF je Story v poglobljen pogovor ujela tudi Katarino Kresal. Več o tem, kaj jim je povedala potem, ko je pred nabito polno dvorano skupaj s filozofinjo Renato Salecl in modno oblikovalko Laro Bohinc razpravljala o stereotipni podobi žensk v današnji družbi, pa si lahko preberete kar v novi Story, ki jo boste našli na vseh prodajnih mestih po Sloveniji.