V studio šova kmetije prihaja barovka Ivona!

16. 10. 2015

Petkovo in sobotno oddajo Kmetija: Nov začetek Brez cenzure bo popestrila finalistka resničnostnega šova Bar. Barovka Ivona se bo tako v drugem delu pridružila Jasni, Denisu in Črtu.

Izvedeli smo, da bo Ivona v oddaji med drugim povedala, da se je v Baru zredila za 10 kilogramov, ki jih nikakor ni mogoče pripisati zgolj povečanemu dekolteju.

ivona

Od kje kilogramčki?

»Jaz sem že na poti iz trgovine pojedla par krofov,« je priznala. Jasna jo je vprašala, ali je zdaj že kaj shujšala, a je bila Ivona odkrita in povedala, da se je zdaj samo še bolj zredila in se iz svojih kilogramov takole ponorčeval: "Zdaj bo še rit bolj polna, ker sem obupala nad fitnesom.«

Jasni je odgovorila tudi na vprašanje, če bo zibala, a več o tem že v današnji oddaji.

Ivona še o počitnicah!

Ivona je še povedala, da je bila na počitnicah v Dominikanski republiki: "Denisu in Črtu bi bilo blazno všeč, ker so tam hotelske prostitutke do 'jaja'. Za 10 evrov dobiš žensko s hudo ritjo in joški.« Denis je ob tem povedal, da je že bil v takšnih lokalih, a še ni plačal za ženske: »Sem pa presenečen, koga vse tam srečam.« Imen znancev pa ni izdal. Hmmm.

Ne zamudite!

Oddaje, ki prihajajo, bodo nadvse dramatične. Veliko bo solz, na novo se bodo sklepala zavezništva in kar nekaj nepričakovanih preobratov nas čaka. Več o tem pa tudi na www.planet.si/knz.