V superfinalu šova Big Brother 2015 je slavila Pia Filipčič!

Pia (foto: POP TV, Primož Predalič) POP TV, Primož Predalič
19. 6. 2015

Po dolgih 15 tednih v skorajda popolni izolaciji slavne hiše Big Brother, ki se je letos v režiji televizijske hiše Pop Tv odvijal v Beogradu, so v superfinalu šova trepetali Sebastjan Burnar, Ana Mari Panker, Pia Filipčič in Tomaž Jeraj.

O zmagovalcu šova, ki si je z zmago prislužil 50.000 evrov in večno slavo (najmanj na spletu), so odločili gledalci.

Še zadnja četverica izmed letošnjih stanovalcev Big Brotherja se je potem, ko je bila tri mesece ločena od svojih najdražjih in prepuščeni velikim pritiskom nalog, izločanja in sobivanja s popolnimi neznanci (ki so kasneje vendarle postali najmanj dobri znanci), si bo po svoje tudi oddahnila, da je velika avantura njihovega življenja vendarle končana in da se lahko končno vrnejo nazaj v svoja 'običajna' življenja. Življenja, ki pa bodo vsaj nekaj časa precej drugačna, kot so bila, preden so vstopili v hišo Big Brother. V slednje pač ne gre dvomiti.

In kaj si je v končnici Big Brotherja o superfinalistih mislilo spletno občestvo?

Mnenja so si bila nadvse deljena. Prav vsak od še zadnjih 'štirih mušketirjev' premore svojo močno bazo navijačev, ki ne pozabi omenjati njihovih vrlin, prav tako pa si je prav vsak izmed njih nabral tudi del nenaklonjene javnosti, ki jim ni oprostila kakšne napačno uporabljene besede ali kakšnega dejanja tekom šova.

Pa si poglejmo nekaj zanimivejših negativnih in pozitivnih s foruma Big Brother na račun vsakega izmed njih.

  • Sebastjan Burnar

seba

seba

  • Ana Mari Panker

am

am

  • Pia Filipčič

pia

pia

  • in Tomaž Jeraj.

tomaz

tomaz

A kakorkoli že, verjetno se strinjate z nami, da bi si zmago nenazadnje vendarle zasluži prav vsak izmed njih.

Veliki met je nazadnje uspel Piji!

Kot prvi je iz hiše odšel Sebastjan, kar se ni zdelo presenetljivo glede na siceršnje lestvice popularnosti. Že naslednji odhod pa je iz istega razloga (saj je bil dolgo najbolj priljubljen pri spletnem merjenju) povsem osupnil. Iz hiše je odšel Tomaž.

V napetem finišu šova je bilo glavno vprašanje le še: je zmagala Ana Mari ali Pia?

In Slovenija je odločila, da je zmagovalka šova Big Brother 2015 ... Pia!!!