V tej nežni in romantični obleki je Lorella Flego resnično blestela, izbrani dodatki pa so oplemenitili njen stajling

4. 8. 2021
Deli
V tej nežni in romantični obleki je Lorella Flego resnično blestela, izbrani dodatki pa so oplemenitili njen stajling (foto: Zen)
Zen

To sezono nas vedno znova navduši z izbranimi kosi poletnih oblačil, ki ji noro dobro pristojijo.

Naša modna poznavalka in voditeljica Lorella Flego je prava vplivnica in vzornica, ko gre za izbrana oblačila, ki obogatijo garderobo vsake dame. Zase izbere kose, ki so tako rekoč večni in ne izzvenijo v eni sezoni.

Pred kratkim nas je navdušila v enodelnih kopalkah retro videza, zdaj pa se je pred objektiv postavila v dolgi, romantični poletni obleki z nežnim cvetličnim potiskom, katere kroj je takšen, da pristoji različnim postavam. Preprosto obleko je popestrila z izbranimi modnimi dodatki, z majhno bež torbico, zapestnicami in verižico z medaljonom. Lase si je spela v čop, videti je kot mlado dekle.

Včasih res velja pravilo manj je več, tudi pri oblekah. Lorella je dokazala, da lahko obleka preprostega kroja zablesti na vsaki ženski, če le zna izbrati ustrezne dodatke, pričesko in make up. Spet je dokazala, da je resnično mojstrica stajlinga, se vam ne zdi? Njene sledilke je že prepričala, saj vsak njen outfit sprejmejo z navdušenjem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lorellaflego

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik