Vaaau! Challe Salle ima NORO lep avto, samo poglejte si to razkošje, z njim izstopa tudi na cesti!

Vaaau! Challe Salle ima NORO lep avto, samo poglejte si to razkošje, z njim izstopa tudi na cesti! (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
12. 6. 2022

No, to pa je res pravi lepotec, nam je noro všeč.

Če ste morda »Lagano« že zapluli v prve (skorajda) poletne dni, vas je po zvočnikih morda spremljal prav kakšen lahkoten komad slovenskega glasbenika Saše Petrovića, bolj znanega pod umetniškim imenom Challe Salle.

Njegov prvi avtomobil je bil mamin Chevrolet Aveo, kaj kmalu pa je sam privarčeval dovolj, da si je kupil Clia. Danes vozi avtomobil, ki je kaj hitro postal priljubljen tudi na slovenskih cestah. Bodisi zaradi svoje futuristične zunanjosti ali odličnih voznih lastnosti – Opel Mokka. Kakorkoli, ker Challe za volanom preživi kar velik del dneva, sta na prvem mestu udobje in varnost, kaj kmalu za njima pa tudi izgled.

Takšnega lepotca vozi Modrijan Blaž Švab, samo poglejte si, kaj skriva njegova garaža

Zato ne čudi dejstvo, da je njegov avtomobil noro lepe barve, na cestah ga gotovo opazijo vsi. V intervjuju, ki so ga z njim opravili kolegi z Avto Magazina, je med drugim razkril, kaj mu pomeni avtomobil.

"Avtomobil je zame osnova vsakdana, veliko se mi dogaja, zato sem vedno v akciji in hitro menjam lokacije. Vožnja mi predstavlja neke vrste sprostitev in čas za razmislek."

Kaj še je zaupal priljubljeni pevec, pa si lahko preberete TUKAJ.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Challe Salle (@challe_salle)

Preberite več na Avto-magazin.si